nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Eerste namen Gentse Feesten bekend

Van 19 t.e.m. 28 juli vinden in Gent (BE) de Gentse Feesten plaats.

Naast de vele muzikale acts is er ook plaats voor comedy op dit festival. Het volledige programma wordt pas in juni bekend gemaakt, maar kaarten voor verschillende comedy shows zijn ondertussen al in de verkoop gegaan.

In het Kunstencentrum Vooruit (Theater- en Balzaal) kan je gaan kijken naar presentator Steven Van Herreweghe (20/07), die aan zijn eerste theatervoorstelling werkt, Els Dejonghe (22/07), Dries Heyneman (23/07), Rookie Comedy (cabaret voor kinderen) met Peter Hens (24/07), De Niet Zo Serieuze Sprookjes – All Stars XXL Live met Jeron Dewulf (24/07), Lieven Scheire (25/07), Xander De Rycke (25/07), Els de Schepper (27/07) en Bart Cannaerts (27/07).

Meer info en kaarten:
www.livecomedy.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...