nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet met Noordpool Orkest ‘In Concert’

Paul van Vliet zette in mei 2018 een punt achter een carrière van 60 jaar spelen in de theaters. Hij schreef daarna het boek Brieven aan God en andere mensen, een ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’, persoonlijke brieven aan mensen in zijn directe omgeving.

Op uitnodiging van het Noordpool Orkest brengt hij eenmalig deze twee disciplines, het zingen en schrijven, samen op het toneel. Met dit orkest uit Noord Nederland, onder leiding van Reinout Douma, zingt hij bekende en minder bekende liedjes én vertelt hij enkele verhalen uit zijn boek. Er is nog zoveel niet gezegd en gezongen.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.