nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bas Hoeflaak in nieuwe comedyserie Harkum

Bas Hoeflaak gaat een van de hoofdrollen vertolken in de nieuwe komische serie Harkum. Hij speelt de burgemeester van het (fictieve) dorpje Harkum. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Leny Breederveld, Jelka van Houten, Annet Malherbe en René van ’t Hof.

Wanneer de burgemeester (Hoeflaak) ontdekt dat er met gemeentegelden is gespeculeerd op de beurs, slaat de paniek hem om het hart. Het geld lijkt verdwenen en hij ziet het einde van zijn carrière voor zich. Dan blijkt dat er met het gespeculeerde geld 700 miljoen winst is behaald voor de gemeente. Opeens heeft de burgemeester ‘money to burn’ en hoeft hij zich niet langer zorgen te maken over de bezuinigingen op de koffiepads in de kantine en de subsidie voor het kerkkoor. Maar hoe lang duurt dit geluk? En wanneer komt de landelijke overheid verhaal halen? Terwijl ‘the sky is the limit’ het nieuwe motto voor Harkum lijkt te zijn, ontstaat er ook een idee voor een megalomaan plan…

Harkum is een bewerking van de Noorse serie Roeng en wordt in het najaar op NPO3 uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...