www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Grote Harry Bannink Podcast on tour bij Andermans Veren

In juni 2017 startte publicist Gijs Groenteman met De Grote Harry Bannink Podcast. Daarin interviewde hij tekstschrijvers, acteurs, musici en programmamakers die met componist Harry Bannink (1929-1999) samenwerkten Zoals Hans Dorrestijn, Henny Vrienten, Joost Prinsen, Aart Staartjes, Jenny Arean, Willem Nijholt en vele, vele anderen.

Dit seizoen trok Groenteman langs de theaterzalen met De Grote Harry Bannink Podcast on Tour. Daarbij zong Frank Groothof, begeleid door pianist Dick van der Stoep, een keur van prachtliedjes van Harry Bannink op tekst van Willem Wilmink, Hans Dorrestijn, Annie M.G. Schmidt en vele anderen. Op 16 juni eindigt de tour in een volle Kleine Komedie.

Voor hen die deze voorstelling hebben moeten missen is er goed nieuws, want binnenkort zendt Kick van der Veer de voorstelling uit in zijn programma ‘Andermans Veren’.

De Grote Harry Bannink Podcast on Tour wordt in twee delen op 26 mei en 2 juni uitgezonden op zondagochtend in Andermans Veren, NPORadio5, tussen 10.00-11.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.