nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Verklapt’ met o.a. Thomas Smith en William Boeva

De krant Gazet van Antwerpen en RTV/TV-PLUS organiseren deze zomer opnieuw ‘Verklapt’. Dit is een reeks boeiende zomervertellingen op iedere dinsdagavond in juli en augustus. ‘Verklapt’ vindt plaats op een mooie openluchtlocatie in telkens een andere gemeente in de provincie Antwerpen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Verschillende comedians werken hier aan mee en zullen zo’n avond voor hun rekening nemen. Zo kan je gaan kijken naar: Joost Van Hyfte (2 juli, Park Den Dijk Hoogstraten), De Rodeo’s oftewel Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden (9 juli, Stadspark Geel), Peter Thyssen (16 juli, Kaai St. Amands Puurs), Thomas Smith (23 juli, tuin van de pastorij Retie), Jeron Dewulf (30 juli, Amfitheater Putte), Nigel Williams (6 augustus, Tuin Villa Leemans Olen), Verklapt Kids (namiddag) en Nele Goossens (’s avonds, 13 augustus, De Lilse Bergen Lille), De Schedelgeboorten (20 augustus, Grote open schuur Merksplas) en William Boeva (27 augustus, VC De Mixx Herselt).

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen.

Meer info:
www.verklapt.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...