nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Nieuw comedyfestival in België: Mad Goat International Comedy Festival

Op 27 en 28 september vindt de eerste editie van het Mad Goat International Comedy Festival plaats in Antwerpen. Comedians uit binnen- en buitenland zullen optreden op verschillende locaties in de Arenbergschouwburg (Grote en Kleine Zaal, BarLokal, BarPauze) en DE Studio (Grote Zaal en Salon).

De eerste namen zijn ondertussen bekend gemaakt.

Op vrijdag 27 september komen o.a. Bart Cannaerts, Johan Petit, Jeroen Leenders, Dane Baptiste (UK), Liza Treyger (US), Jasper Posson, Maarten Westra Hoekzema, Nabil Aoulad Ayad, Domien Vloeberghs, Wim Janssens, Daveson Ignatia, La Hager (EG) en Nira Tal (IL).

Op 28 september is het de beurt aan o.a. Jens Dendoncker, Paul Merton & The Impro Chums (UK), Reginald D. Hunter (US), William Boeva, Lukas Lelie, Amelie Albrecht, Paul Currie (IRE), Azhar Usman (US), Zoe Bizoe, Samir Fighil, Seppe Toremans, Bert of Roy en Els Dejonghe.

Meer namen worden later nog bekend gemaakt.

Een dagticket kost 28 euro, een weekendticket is 55 euro.

Meer info en tickets:
www.madgoat.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...