www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

LaLaPop met o.a. Kiki Schippers en Raymond van het Groenewoud

In samenwerking met Nekka (afkorting van Nederlandse KleinKunst Antwerpen) wordt er een nieuw volledig Nederlandstalig festival georganiseerd onder de naam LaLaPOP, een afkorting voor Lage Landen Pop, dat artiesten uit zowel Vlaanderen als Nederland een podium biedt. De eerste editie vindt plaats op 25 augustus in Heule (BE).

De organisatie maakte een evenwichtige affiche met zowel jong opkomend talent, zoals Kiki Schippers en Wouter Berlaen, en gevestigde waarden zoals Raymond van het Groenewoud en Hans de Booij. Ook vindt hier de finale van de Nekka-Wedstrijd plaats.

Daarnaast wil LalaPop een platform aanbieden aan verenigingen die een Nederlandstalig muziekfestival willen organiseren ten voordele van een lokaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst van het festival integraal gaan naar de ondersteuning van projecten van Oranjehuis, een vzw die er met jongeren en hun leefomgeving naar streeft om blijvende positieve veranderingen te brengen in situaties die als een probleem ervaren worden thuis, op school, op het werk, in de vrije tijd of in de buurt.

Meer info en tickets:
www.lalapop.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...