nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, André van Duin, Ellen Dikker

Paul de Munnik is op 10 augustus gids bij Boslab Theaterfestival, het jonge makersfestival in het Amsterdamse Bos. 12 jonge professionele theatermakers presenteren hun eigen werk in en rond het Bostheater en wijken af van de gebaande (bos)paden. Het publiek mag mee op avontuur: langs poëtische, absurdistische, energieke, fysieke en beeldende voorstellingen.
Meer info en kaartjes:
www.bostheater.nl

André van Duin gaat samen met Janny van der Heijden het nieuwe tv-programma Denkend aan Holland maken. Hierin laten ze varend over de Nederlandse waterwegen zien hoe mooi Nederland is vanaf het water. Denkend aan Holland wordt vanaf 5 augustus uitgezondne op NPO1 om 22.15 uur.

Ellen Dikker kwam in de drukte van Schiphol terecht met haar gezin. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...