www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jeroen van Koningsbrugge, Soundos, Ilse Warringa, Alex Roeka

Jeroen van Koningsbrugge en Soundos vertolken de rol van respectievelijk Fideloor de Wit en Djinn in de ‘film De club van lelijke kinderen’, die vanaf oktober in de bioscoop te zien zal zijn. Het verhaal gaat over lelijke kinderen, die worden opgesloten omdat de president het land wil opschonen.

Ilse Warringa gaat een rol vertolken in de film ‘De Piraten van Hiernaast’, een verfilming van de boekenreeks van Reggie Naus. De film, die gaat over het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee dat op stelten wordt gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus, wordt volgend jaar in de bioscoop verwacht.

Alex Roeka werkt momenteel aan een nieuw album, Rauwe Genade, naar zijn gelijknamige theatervoorstelling. Het album wordt eind van het jaar verwacht.

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...