nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cursus ‘Cabaretier in 5 weken’ in Huis van Puck Arnhem

Eind september start Huis van Puck in Arnhem de cursus ‘Cabaretier in 5 weken’ voor mensen die begeleiding zoeken in het maken van een eigen cabaretprogramma. In 5 zaterdagen worden de deelnemers tijdens deze basiscursus klaargestoomd voor deelname aan een open podium of cabaretfestival. Docente is Malinca Verwiel met ruime ervaring als cabaretregisseur en kleinkunstdocent. Ook komt er een vervolgcursus op zondag.

In de basiscursus wordt er gekeken naar: Wat is jouw unieke talent? Wat is je kracht en wat je zwakte? Wat is jouw stijl? Wat wil je vertellen en kan je daar nog eerlijker in zijn? Wanneer boei je het publiek? En nog veel meer…

Voor degenen die zich nog meer willen bekwamen in het vak van cabaretier is er nu ook de gevorderden cursus. Hierin zal de nadruk meer liggen op het samenstellen van een eigen programma.

De data van de basiscursus zijn 5, 12, 26 oktober en 2, 9 november 2019. Voor de vervolgcursus zijn de data 6, 13, 27 oktober en 3, 10 november 2019.

Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar: corien.vanderpoll@huisvanpuck.nl.

Meer info.
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...