www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman Finkers, Freek de Jonge en Alex Klaasen in nieuw seizoen Volle Zalen

Herman Finkers, Freek de Jonge en Alex Klaasen zijn drie van de zeven bekende Nederlanders, die gevolgd worden in het nieuwe seizoen van Volle Zalen, het reportageprogramma dat toneel-, dans en muziekvoorstellingen op een eigenzinnige manier belicht.

In dit programma worden zeven iconen uit de Nederlandse podiumkunsten op een cruciaal moment in hun carrière geportretteerd. Zij worden gedurende een langere periode gevolgd in het licht en zicht van een nieuw optreden of nieuwe voorstelling en zo wordt er een unieke kijk in de belevingswereld van deze artiest gegeven.

Naast Finkers, de Jonge en Klaasen worden dit seizoen ook nog Loes Luca, Huub van der Lubbe, Jack Wouterse, Ivo van Hove gevolgd.

De nieuwe reeks van Volle Zalen is vanaf 29 oktober te zien op NPO 2.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...