nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Hector met Urbanus

Vanavond herhaalt de Vlaamse zender Eén de film Hector met Urbanus in de hoofdrol.

Hector werd verlaten bij de geboorte. Hoewel hij 35 jaar is woont hij nog steeds in het weeshuis omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes. Zijn leventje kabbelt op een vredevolle en zorgenloze manier verder tot Ella, een vergeten tante overvallen door moederlijke gevoelens, zich plots herinnert dat hij bestaat. Ella neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Archille waar hij aan het werk wordt gezet. Jos, de zoon van Archille moet zich immers kunnen concentreren op zijn levens doel, wielerkampioen worden. Ella heeft haar eigen ambities, zij wil filmster worden in Hollywood. Tot nader order moet ze zich echter tevreden stellen et het publiek van het plaatselijk theater. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen, zijn goede en kindelijke humor overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.

Hector wordt uitgezonden op Eén om 20u55.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...