nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jacques Vermeire, Roué Verveer, Jacques Senf

Luc Verschueren wordt opnieuw de aangever van Jacques Vermeire tijdens de resterende voorstellingen van Vermeire’s theatershow ‘Van 7 tot 77’. Vorige maand werd bekend gemaakt dat Ruben Van Gucht per direct gestopt was als aangever na een financieel conflict. Verschueren is een oude bekende van Vermeire – hij lanceerde hem in zijn radioprogramma Sportkaffee, waar Vermeire zijn typetjes liet horen, en was ook jarenlang de aangever in Vermeire’s vroegere theartershows.

Roué Verveer zal zijn derde Surinaams gesproken stand-up comedy show ook in Nederland brengen: met “Verveer Tori” staat hij op 26 oktober in het World Forum Den Haag, op 16 november in Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en op 17 november in RAI Amsterdam.
Meer info en kaarten:
www.roueverveer.nl

In januari overleed impressario Jacques Senf. AFAS Circustheater, Diligentia/Pepijn, Het Nationale Theater en Zuiderstrandtheater zullen hem eren met de naar hem vernoemde Jacques Senf Prijs, waarop culturele ondernemers een kans zullen maken. De prijs wordt op 27 september uitgereikt tijdens het PEPER festival. De winnaar ontvangt 12.500 euro als aanmoediging voor zijn/haar activiteiten. De Jacques Senf Prijs werd al één keer eerder uitgereikt in 2016 (aan evenementenorganisator Arthur Pronk), toen Senf 70 werd.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...