nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kopspijkers eenmalig terug, Ilse Warringa, Lage Landenlijst

Kopspijkers komt in december eenmalig terug op uitnodiging van De Wereld Dendert Door. Dit werd bekend gemaakt tijdens de uitzending afgelopen vrijdag, waar Jack Spijkerman en Owen Schumacher te gast wwaren. Het programma was te zien van 1995 tot 2005, aanvankelijk onder de naam ‘Spijkers’ en vanaf 1998 als ‘Kopspijkers’.

Ilse Warringa is toegevoegd aan de cast van The Christmas Show. De kerstshow heeft dit jaar het thema ‘Doornroosje en de Kerstprins’ en is op 21 en 22 december te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop is reeds begonnen.
www.thechristmasshow.nl

Radio 1 (BE) en de Nederlandse regionale radiozenders L1 (Limburg), Omroep Brabant en Omroep Zeeland hebben voor de vierde keer de Lage Landenlijst uitgezonden, waarbij luisteraars voor hun favoriete Nederlandstalige lied konden stemmen. Nummer 1 voor het tweede jaar op rij was Kommil Foo met ‘Ruimtevaarder’. Tweede werd ‘Ploegsteert’ van Het Zesde Metaal (met Wannes Capelle) en op drie eindigde ‘Pastorale’ van Ramses Shaffy en Liesbeth List.
www.lagelandenlijst.radio1.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.