www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nacht van Ontdekkingen met o.a. Jasper van der Veen en Paul de Munnik

Op 21 september 2019, tussen 17.00 en 01.00 uur, vindt in Leiden de Nacht van Ontdekkingen plaats. Deze staat in het teken van het thema ‘licht en donker’. Tientallen wetenschappers, theatermakers, muzikanten en kunstenaars nemen de bezoekers mee in hun wereld en laten hun ontdekken wat licht en donker met hun werk en met de bezoeker doen.

Naast o.a. wetenschap en kunst is er ook plaats voor cabaret. Er zijn optredens van de finalisten van het Leids Cabaret Festival 2019 (Senne Guns, Gavin Reijnders en winnaar Jasper van der Veen). Biograaf Eva Rovers geeft de lezing ‘Wat bezielt een cabaretier?’, waarin ze op zoek gaat naar waar zijn cabaretiers bang voor zijn, wat hun twijfels, hun dromen en drijfveren zijn en welke donkere kant er schuilgaat achter de schijnbare lichtheid van hun grappen. Daarnaast zijn er nog optredens van Paul de Munnik en Mike Boddé.

Meer info:
www.nachtvanontdekkingen.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...