nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Katarina Vermeulen brengt opnieuw werk van haar vader Bram

Katarina Vermeulen, dochter van Bram, trekt de komende weken opnieuw langs de Vlaamse theaters samen met de Vlaamse kleinkunstzanger Wigbert, Charles Nagtzaam (Frank Boeijen band), journalist Rudi Vranckx en Serge Feys (Arno/TC Matic) met het programma ‘Vriend of Vijand’.

In dit programma Hierin brengen zij liedjes van Vermeulens album ‘Oorlog aan den Oorlog’ en uit het theaterprogramma ‘Mannen Maken Oorlog’. Vlaams oorlogsverslaggever Rudi Vranckx verweeft zijn persoonlijke oorlogservaringen en -beelden tussen de songs door. Het programma herdenkt hiermee het einde van de Eerste Wereldoorlog 100 jaar geleden.

Meer info en speeldata:
Vriend of Vijand

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon