www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: De Slimste Mens, Alex Agnew, Guido Weijers, Paul de Munnik

Alle juryleden van de Vlaamse versie van De Slimste Mens zijn nu bekend. Daaronder Marc-Marie Huijbregts, Bart Cannaerts, Jeroom, Lukas Lelie, Adriaan Van den Hoof, Jelle De Beule, Wim Helsen, Sven De Leyer, Geert Hoste, Jeroen van Koningsbrugge, Jan Jaap van der Wal, Kamal Kharmach. Het nieuwe seizoen begint op 14 oktober.

Alex Agnew spreekt opnieuw de stem in van Leonard, het gemene en gulzige varken dat aan het hoofd staat van de varkens, in de Vlaamse stemmencast van Angry Birds 2. De animatiefilm loopt vanaf volgende maand in de Vlaamse bioscoop.

Guido Weijers zal samen met Giel Beelen op 3 oktober de House of Animal Awards uitreiken in de Rode Hoed in Amsterdam. Deze awards zijn Oscars voor media die in het afgelopen jaar aandacht hebben besteed aan dierenwelzijn. Paul de Munnik zorgt die avond voor de muzikale noot.
Meer info en tickets:
www.houseofanimals.nl/awards

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...