nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arjen Lubach, André van Duin, Ilse Warringa, Alex Agnew

Voor de derde keer werd een filmpje uit Zondag met Lubach genomineerd voor een Lovie Award, zeg maar de Oscars van het Europese web. Het filmpje gaat over hoe de UEFA Nations League, het nieuwe voetbaltoernooi waarvan het Nederlands elftal de finale verloor, werkt. Eerder won Lubach deze award al twee keer, nl. voor zijn filmpje The Netherlands Second en voor de wapenlobbyclub NRA.

Ilse Warringa is genomineerd voor de Televizier-Ster voor acteur/actrice, samen met Chantal Janzen en Elise Schaap. André van Duin en Arjen Lubach zijn beide ook genomineerd en dit in de categorie Televizier-Ster Presentator. De derde kandidaat is Beau van Erven Dorens. De uitreiking van de Televizier-Sterren is op 9 oktober.

Alex Agnew brengt op 12 oktober in het Cultureel Centrum Den Hoogen Pad in Adegem (BE) met begeleidingsband The Moonlovers een tribute aan The Doors.
Meer info en tickets:
www.maldegem.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...