nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Michael Van Peel bij Alleen Elvis blijft bestaan

Michael Van Peel is een van de gasten in het nieuwe seizoen van ‘Alleen Elvis blijft bestaan’, de talkshow waarin presentator Thomas Vanderveken op CANVAS één gast één avond lang ontvangt. Zeg maar de Vlaamse versie van Zomergasten.

De acht gasten zullen in ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ de meest prikkelende, schokkende en ontroerende beeldfragmenten uit hun leven delen. Ze vertellen wat hen motiveert en fascineert, hoe hun verleden hun heden bepaalde en welke richting ze verder uit willen en dit in 9 fragmenten gedurende 90 minuten.

De andere gasten zijn: muzikant Daan Stuyven, columnist Chams Eddine Zaougui, oncoloog Wim Distelmans, wiskundige Ann Dooms, schrijfster Margot Vanderstraeten, klimaatexpert Valerie Trouet en actrice Maaike Cafmeyer (bekend van o.a. Bevergem).

Alleen Elvis blijft bestaan is te zien op CANVAS vanaf 26 oktober. De uitzending met Michael Van Peel wordt uitgezonden op 7 december.

Foto: CANVAS

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...