www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Ramses Shaffy in Leiden

Dinsdagavond wordt op het Da Vinci College in Leiden een hommage gebracht aan Ramses Shaffy. Voor zijn vertrek uit Leiden bracht hij daar een try-out van Shaffy Chantant in de aula van de toenmalige meisjes-hbs Louise de Coligny.

De avond bestaat uit een voorstelling van vijf kwartier voor de pauze, waarna een aftertalk plaatsvindt. Het publiek stelt een vraag, het trio antwoordt. Daaruit komen dan weer spontaan anekdotes en liedjes naar boven. Met medewerking van Gerard Alderliefste, pianist Nico van der Linden en biograaf Sylvester Hoogmoed. Peter van der Geer zal speciaal aandacht geven aan Ramses’ Leidse jaren.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.
meer info

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.