nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen De Stoep Cabaret Festival: inschrijving geopend

Talenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het Griffioen De Stoep Cabaret Festival. Dit festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amstelveen en De Stoep in Spijkernisse. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

Kandidaten kunnen zich inschrijven via onderstaande link:
Aanmelding

Acht halve finalisten zullen tijdens de halve finales op 21 en 22 februari in De Stoep in Spijkernisse strijden om een finaleplaats op 14 maart in De Griffioen.

Eerdere finalisten/winnaars van het festival (voorheen georganiseerd met Theater Zuidplein in Rotterdam) zijn o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Jasper van Kuijk (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015) en Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016). In 2019 won Jules Keeris de publieksprijs en Teun van den Elzen de juryprijs.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...