nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe dvd: De Luizenmoeder 2

Volgende maand verschijnt de dvd van het tweede seizoen van de Luizenmoeder, de komische sitcom over het wel en wee op Basisschool “De Klimop’ met de dagelijkse strijd in de klas en op het schoolplein, tussen ouders en leraren, ouders onderling en leraren en schooldirectie.

“Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ het haar echter niet makkelijk.”

Met rollen van o.a. Bianca Krijgsman, Henry van Loon, Diederik Ebbinge en Ilse Warringa.

Categorie: DVD | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon