nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kandidaten Puck’s Talent Cabaret bekend

De kandidaten van Puck’s Talent Cabaret 2020 zijn bekend.

Volgende kandidaten nemen het tegen elkaar op tijdens de eerste ronde op 14 december: Vincent Man, Lieke Neuman, Evita Vervuurt, Floris de Vree, Susan Brand, Fons Haver, Naïma Najib, John Kraan, Arnold Baldé en Astrid Kelderman.

Puck’s Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. De winnaar krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal.

Nieuw dit jaar is dat finale van Pucks Talent Cabaret tevens een voorronde is voor Let’s make comedy, de Gelderse talentenjacht naar neuw cabaret talent. Dit houdt in dat als je bij Pucks Talent Cabaret als eerste of tweede eindigt, je automatisch door mag naar kwartfinale van Let’s make comedy.

De halve finale is op 11 januari, de finale op 8 februari.

Eerdere winnaars waren o.a. Hidde van Gestel, Frederique Arnold en Jules Keeris.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...