nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eindhovens Comedy Festival 2020

Er komt een nieuwe editie van het Eindhovens Comedy Festival en dit op 24, 25 en 26 januari in Pand P te Eindhoven.

Op vrijdag gaat het festival van start met een Brabantse Tonpraat avond. Tonpraten is vooral gekend in Brabant en Limburg waar voorafgaand aan de Carnaval in dialect verschillende typetjes worden neergezet door komedianten, die vanuit een ton hun grappen vertellen. O.a. Rob Scheepers zal die avond spelen.

’s Zaterdags vindt de finale plaats van de Comedymatch: 7 talenten strijden om de jury-, publieks- & persoonlijkheidsprijs. De kandidaten zijn Hermes Ahmadi, Gerwin Schoenmakers, Ghislaine Van der Nat, Cody Verhagen, Sjoerd Janssen, Kim Van Den Heuvel en Thijs van Litsenburg. Het publiek bepaalt mee wie dat de winnaar wordt.

Op zondag wordt het weekend afgesloten met o.a. Arie Koomen en Jeroens Clan.

Meer info en tickets:
www.pand-p.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon