nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Leeuw, Yvonne van den Eerenbeemt, Jules Deelder

Paul de Leeuw gaat Op Goed Geluk presenteren voor RTL. Het datingprogramma werd eerder gepresenteerd door Carry Tefsen (TROS) en Gordon (RTL). Nu wordt het programma terug onder het stof vandaan gehaald. Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Yvonne van den Eerenbeemt nam het nummer La Fin uit haar theatershow op. Het nummer is te beluisteren via Spotify.
www.open.spotify.com

Naar aanleiding van het overlijden van Jules Deelder eerder deze maand brengt uitgeverij De Bezige Bij de verzamelbundel ‘Vrijwel alle gedichten’ opnieuw uit. Deelder voegde al zijn bundels, die sinds 1969 bij de Bezige Bij verschenen, samen tot een dikke poeziepil – zestien bundels in totaal. Alleen de laatste, ‘Zonder dollen’ zit er niet bij. Het boek is vanaf midden januari verkrijgbaar.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...