nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Boudewijn de Groot

In mei 2020 verschijnt het nieuwe boek van Peter Voskuil, ‘Boudewijn – oeuvreboek: het verhaal achter de liedjes’.

“Zanger- en liedjesschrijver Boudewijn de Groot heeft anno 2019 een ongekend rijk oeuvre op zijn naam staan. De lijst met Nederlandstalige klassiekers is lang: Het land van Maas en Waal, Jimmy, Malle Babbe, Avond en ga zo maar door. Maar er is veel meer dan de hits en de publieksfavorieten alleen. Dit jaar, het jaar waarin de zanger 75 werd, verschijnt daarom dit oeuvreboek. Boudewijn werkte er zelf aan mee door de verhalen achter al zijn liedjes te delen. Vergezeld van zeldzame en soms nog nooit eerder vertoonde foto’s, afbeeldingen en documenten, belooft dit het ultieme carri√®reoverzicht van de zanger te worden.”

‘Boudewijn – oeuvreboek’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Jea.

Update: verplaatst naar september 2020.
Update: verplaatst naar mei 2021.
Update: verplaatst naar september 2021.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...