nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Martijn Koning

Na zijn eindemaandsconferences en sinterklaasconferences is vanavond de eerste échte oudejaarsconference te zien van Martijn Koning. RTL4, 20.30 uur.

“Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Martijn Koning zal het jaar 2019 te lijf gaan zoals alleen hij dat kan: met een onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak. Een stier door de porseleinkast, de actualiteit als rode lap. Zijn Oudejaars heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 90 minuten pure stand-up comedy.”

foto: Merlijn Doomernik

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.