www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Wim T. Schippers

Ingmar Heytze, Vrouwkje Tuinman – Wie is u? Kunst- en vliegwerk van Wim T. Schippers

‘We gaan het toch niet over mijn leven hebben. Alsjeblieft. Wat doet het ertoe waar ik op vakantie ga of wanneer het uitging met mijn eerste vriendinnetje. Ik wil helemaal geen biografie. Als ik al iets wil, dan maar een antibiografie.’ Was getekend: Wim. T. Schippers.

“Authenticiteit, eigengereidheid en het doorbreken van conventies vormen de rode draad in het leven van Wim T. Schippers. Met Sjef van Oekel, Fred Haché, Ronflonflon en Hoepla schreef hij tv-geschiedenis. Zijn pindaklaasvloer werd wereldberoemd, net als zijn toneel voor herdershonden, maar muziek blijft voor hem de hoogste kunstvorm. Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze lichten met Wie is u? voor het eerst in zijn roemrijke loopbaan een tipje van de sluier op. Jarenlang spraken ze Wim T. over uiteenlopende onderwerpen als zijn jeugd, rituelen, formulierenangst, hoofdrolspelers in zijn leven en zijn visie op kunst. Dit alles maakt Wie is u? tot een onmisbaar boek dat virtuoos is vormgegeven door Peter te Bos.”

Verschijnt in februari 2020 bij Uitgeverij Podium.

Update verplaatst naar april 2020.
Update verplaatst naar december 2020.
Update verplaatst naar oktober 2020.
Update verplaatst naar december 2020 ffs..
Update nu is er helemaal geen verschijningsdatum meer bekend. Het is daarom de vraag of deze titel nog verschijnt.
Update de uitgever geeft aan dat deze titel niet meer zal doorgaan.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.