www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Het Instituut, Bert Visscher

Paul de Munnik heeft een nieuwe single uitgebracht, ‘Vat Van Jou’. Het is een vertaling van “A case of you” van Joni Mitchell. Het nummer is hier te beluisteren:
Vat Van Jou

In het voorjaar volgt ook een korte tour door De Munnik in het kader van ‘inspiratie’ en als ode aan hen die ons voorgingen. Naast een dwarsdoorsnede van zijn eigen werk, zowel oud als nieuw, brengt hij ook enkele covers.
tour

Het Instituut, het programma van Joep van Deudekom en Rob Urgert, is verkocht aan Netflix en zal in het voorjaar uitkomen onder de naam 100 Humans. Van Deudekom en Urgert sluiten honderd mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede en onderwerpen hen aan wetenschappelijke experimenten. Afgesloten van de buitenwereld krijgt deze doorsnee van de Nederlandse samenleving een week lang een gelijke behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, eenzelfde slaapplaats.

Theater De Verwachting in Ritthem heeft samen met cabaretier Bert Visscher actie gevoerd voor nieuwe stoelen. De oude waren totaal versleten en aan vernieuwing toe. Bezoekers hebben 90 nieuwe stoelen gesponsord voor 250 euro per stuk. Omroep Zeeland doet verslag:
Negentig nieuwe stoelen in Theater de Verwachting in Ritthem

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...