nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2020

Op 6 en 7 maart neemt het Utrecht International Comedy Festival weer bezit van de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op deze dagen zijn er in acht zalen optredens van nationale en internationale comedians. De kaartverkoop is in volle gang!
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Hieronder de line-up:

Line-up dag 1: Hassan El Rahaui, David Linszen, George Egg (UK), Reginald D. Hunter (UK), Al Lubel (US), Lisa Ostermann, Janneke Jager, Emiel van der Logt, Bram van der Velde, Farbod Moghaddam, Jonny Pelham (UK), Sophie Willan (UK), Wouter Monden, Erika Ehler (CAN), Bylgja Babylons (IS), April Macie (US), Raul Kohli (UK), Michael Odewale (UK), Javier Jarquin (NZ), Rayguns Look Real Enough (UK), Kate Lucas (UK), Micky Overman, Sophie Duker (UK), Dave Felida, Davey Turnhout, Dutch Roast Battles en Fré Vanwijnsberghe en Jeroen Jonker, respectievelijk winnaar van de juryprijs en publieksprijs Comedy Talent Award.

Line-up dag 2: Vincent Geers, Jasper van der Veen, Dolf Jansen, Reginald D. Hunter (UK), April Macie (US), George Egg (UK), David Linszen, Teun van den Elzen, Odette van der Molen, Pepijn Schoneveld, Al Lubel (US), Ruud Smulders, Sophie Willan (UK), Zuva Martens (ZIM/NL), Carly Baker (US), Daveson Ignatia, Pieter van Breevoort, Javier Jarquin (NZ), Michael Odewale (UK), Raul Kohli (UK), Bylgja Babylons (IS), Erika Ehler (CAN), Micky Overman, Kate Lucas (UK), Rayguns Look Real Enough (UK), Jonny Pelham (UK).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...