nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kwartfinalisten Let’s Make Comedy bekend

De afgelopen weken vonden de voorrondes plaats van Let’s Make Comedy.

Volgende kandidaten wisten zich te plaatsen voor een plekje in de kwartfinale op 4, 5, 11 en 12 maart: Catalijne Wezenaar, Coen Van den Aardweg, Elisabeth Brugman, Floris de Vree, Harry Hol, Hermes Ahmadi, Huibert-Jan Van Roest, Jeroen Jonker, José Schuringa, Kim Van den Heuvel, Loek Marneffe, Maarten Vissers, Marc Van Gestel, Marc Pluijmaekers, Mariëlle Dekker, Midge Hazewinkel, Nadja Schijveschuurder, Paul London, Rachel Morton-Young, Rami Nima, Raoel Fatehmahomed, Tim Kroezen, Tim van ‘t Hul en Vincent Voeten.

De halve finales vinden plaats op 18 en 19 maart in de provincie Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater te Arnhem. In oktober en november volgt er nog een finalistentour.

Vanuit de Vereniging Gelderse Podia (VGP) is de wedstrijd Let’s Make Comedy opgestart: nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. Het project vindt plaats in de gehele provincie Gelderland en is nieuw en onderscheidend, enerzijds door de unieke samenwerking tussen de deelnemende podia en anderzijds door de diversiteit van de deelnemende kandidaten.
www.letsmakecomedy.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...