www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gunter Lamoot zet afleveringen Studio Kafka online

Wat te doen in tijden van het coronavirus? De Vlaamse comedian Gunter Lamoot zal de komende weken elke dag een oude aflevering van het radioprogramma Studio Kafka op Youtube plaatsen.

“Nostalgie voor velen, een nieuwe ontdekking voor anderen, maar alleszins broodnodige nonsens voor iedereen. De eerste 3 afleveringen had ik er enkele jaren geleden al eens opgezet, maar daarvan werd er al een geblokkeerd wegens schending van muziekrechten. Daar kan ik natuurlijk niks aan doen, dus profiteer er van as long as it lasts. Hou jullie goed & take care!”

Studio Kafka (1995) was een populair komisch radioprogramma van Kamagurka op Studio Brussel waarin (in de eerste twee seizoenen) Bart Vanneste, Piet de Praitere en Gunter Lamoot hun debuut maakten in de professionele comedy. Vaste rubrieken met terugkerende personages werden er afgewisseld met al dan niet actuele sketches en schadelijke doses absurde ongein.
www.youtube.com/user/belzebubantiaanbakla/

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.