nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Heimwee TV met o.a. Kopspijkers

NPO2 zal i.v.m. de coronacrisis vanaf maandag met Heimwee TV. Dit is vergelijkbaar met Troost TV, maar dan overdag en op NPO 2.

Naast programma’s zoals Voor de vuist weg, Klasgenoten of Zeg ’ns Aaa wordt in de namiddag André van Duins Dag dag heerlijke lach en Kopspijkers herhaald. Ook is er ruimte voor kluchten, theater en evenementen van vroeger. De middag eindigt met onder meer Lang leve de vereniging van Michiel van Erp en cabaret.

Zo kan je in de eerste week van Heimwee TV op maandag kijken naar TV Monument – Liesbeth List (11u15) en André’s comedyparade (15u40). Vrijdag is er John Lanting – Koning van de klucht, een portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach (10u20), Heb je dat gezien? over o.a. Jacques Brel (13u35) en de klucht Geen gedonder in het vooronder van Michael Pertwee (14u55).

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...