www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Theo Maassen, Stef Bos, Mosselen om Half Twee, Fred van de Veen overleden

Theo Maassen gaat volgend jaar samenwerken met het Zuidelijk Toneel. Momenteel schrijft hij hiervoor een monoloog over fascisme, gebaseerd op het Italiaanse boek ‘Fascist worden’. Het stuk is gepland voor begin 2021.

Stef Bos is een van de artiesten, die een huiskamerconcert zal geven voor Radio 2 (BE). Surf naar app.radio2.be om het optreden deze namiddag gratis te beluisteren vanaf 14u30.

Mosselen om Half Twee, lange tijd de populairste comedypodcast van Vlaanderen, is terug. In juni 2018 werd de laatste aflevering online gezet, maar in tijden van het coronavirus heeft het een doorstart gemaakt op Youtube. Met Xander De RYcke, Gilles van Schuylenbergh en Dimitri De Brucker.
Youtube

Fred van de Ven is afgelopen dinsdag op 70-jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis in Almelo. Hij leed aan een ernstige ziekte, maar het coronavirus werd hem uiteindelijk fataal. Tussen 2008 en 2010 was hij de eerste stadsdichter van Hengelo. Hij was jarenlang technicus bij Theater Concordia in Enschede.
Tubantia: “Eerste Hengelose stadsdichter Fred van de Ven (70) overleden”

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...