www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Openluchttheater Rivierenhof komt met aangepaste zomerprogrammatie

Het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne, Antwerpen, komt met een aangepaste zomerprogrammatie.

De Belgische Nationale Veiligheidsraad besliste dat cultuurhuizen deze zomer tot 200 bezoekers mogen ontvangen. Daarom brengen ze een aangepast programma onder de naam Take Care, met zowel dag- als avondprogrammatie, voor een publiek van maximum 200 personen.

William Boeva speelt op 18 juli twee keer zijn voorstelling B30VA. Het voorprogramma wordt verzorgd door Peter Hens. Hens speelt die ochtend ook nog zijn kindervoorstelling Rookie Comedy.

Op 7 augustus staat Belgium’s Least Wanted gepland: MC Arbi El Ayachi ontvangt Latif Ait, Serine Ayari, Soe Nsuki en Kamal Kharmach.

Jan Jaap van der Wal brengt op 9 augustus een speciale voorstelling getiteld Huidhonger, een ingelaste voorstelling over verlangen. Verlangen naar contact, verlangen naar grotere bubbels en elkaars gezicht weer te zien in het openbaar vervoer. Op afstand, maar heel dicht op de actualiteit.

En op 23 augustus is er Comedy Parade met Soe Nsuki (MC), Erhan Demirci, Jens Dendoncker en Thomas Smith.

De voorverkoop voor William Boeva, Rookie Comedy en Belgium’s Least Wanted is reeds van start gegaan. Tickets voor de voorstelling Huidhonger van Jan Jaap van der Wal en voor Comedy Parade zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 8 juli om 11u00.

Meer info:
www.oltrivierenhof.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...