nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical ‘Urbanus, toneel met liekes’ uitgesteld tot 2021

De musical ‘Urbanus, toneel met liekes’ wordt verplaatst naar oktober 2021. Dit omdat de coronamaatregelen zo’n productie, met intens samen-werken, moeilijk tot onmogelijk maken.

Daarom wordt de voorstelling met een jaar uitgesteld. Ze is vanaf oktober 2021 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater, Hasselt. Reeds gekochte tickets blijven geldig – ticketkopers worden hierover geïnformeerd.

Keiveel strips, miljarden liedjes, een berg sketches, triljoenen zaalshows en één Urbanus: dat vraagt om vereeuwigd te worden in een musical. Op basis van heel het geschifte oeuvre van Urbanus en lijftekenaar Willy Linthout schrijft en regisseert Stany Crets een gloednieuwe musical voor de jeugd van 2 tot 215.

De hoofdrol van Urbanus wordt vertolkt door acteur Jonas van Thielen (‘In Vlaamse Velden’, ‘Met Man En Macht’). Andere rollen zijn weggelegd voor Veerle Malschaert (Eufrazie), Bart Vanneste, beter bekend als Freddy De Vadder (Cesar), Gunter Lamoot (Stofjas & Belastingscontroleur), musicalactrice Ann Van den Broeck (Pola) en acteur Koen Van Impe (Madam Met Een Bondjas). Het ensemble bestaat uit Shana Pieters, Helle Vanderheyden, Floris Devooght, Charlotte Campion, Jolijn Antonissen en Florian Avoux.

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande site:
www.teleticketservice.com

Foto: Deep Bridge

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...