nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jeroen van Koningsbrugge, Klooster en Van der Meulen, Begijn Le Bleu, Zondag met Lubach, Bianca Krijgsman

Jeroen van Koningsbrugge gaat voor NPO1 Kamp Van Koningsbrugge presenteren, de Nederlandse versie van het Vlaamse Kamp Waes: hierin worden vijftien kandidaten gevolgd, die de zware training van de Special Forces ondergaan. Het programma wordt vanaf 31 oktober uitgezonden.

Marieke Klooster en Sanne van der Meulen gaan samen het theater in als cabaretduo Klooster en Van der Meulen. Ze leerden elkaar kennen als zangeressen in het muziekprogramma Don Pescatore van Bert Visscher. Klooster was eerder lid van cabaretgroep Vrouw Holland en Van der Meulen won in 2017 het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Hun voorstelling ‘Tijd zat’ gaat op 19 oktober in première in De Lawei in Drachten.

De coronacrisis, met minder optredens als gevolg, heeft Begijn le Bleu ertoe aangezet om een vaste baan te zoeken: hij wordt halftijds communicatieverantwoordelijke bij het natuurstudiebureau Corridor. Toch geeft hij comedy niet op – zijn dagjob sluit het podium niet uit.

Zondag met Lubach heeft 283.926 euro overgemaakt naar het Rode Kruis na een ludieke T-shirtactie van eerder dit jaar. Met die actie stak het programma de draak met het online platform Rumag, dat ook zei geld op te halen voor het Rode Kruis met een T-shirtactie, maar het verwijt kreeg er ook aan te willen verdienen.

Bianca Krijgsman zal ook te zien zijn in de pyschologische thriller ‘Lieve Mama’. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Esther Verhoef en wordt geregisseerd door Jelle de Jonge. Vanaf 15 oktober te zien bij Videoland.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...