nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pepijn Schoneveld, Wouter Monden, Eva Crutzen, Diederik Ebbinge, Jacques Vermeire, Nieuw Utrechts Toneel

De Elektra podcast van Wouter Monden en PepTalk van Pepijn Schoneveld zijn respectievelijk tweede en derde geworden bij de Dutch Podcastawards in de categorie ‘Cultuur en muziek’. De winnaar was ‘De Grote Vriendelijke Podcast’, de podcast over jeugdliteratuur voor volwassenen.

Eva Crutzen en Ebbinge spelen in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Alles op tafel’, een remake van de Italiaanse film ‘Perfetti Sconosciuti’, over een groep vrienden die elkaar tijdens een gezellige avond uitdagen alles in hun smartphone met elkaar te delen. Zij zijn te zien naast Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Ramsey Nasr en Waldemar Torenstra de belangrijkste rollen. Het scenario is van Frank Houtappels, de regie is in handen van Will Koopman. Gehoopt wordt dat de film in het najaar van 2021 in de bioscopen kan worden vertoond.

Jacques Vermeire heeft het eerste Monopolyspel van ‘FC De Kampioenen’ in ontvangst genomen: “Blij dat mijn kop erop staat”
6 nov 2020

Eerst zag het Nieuw Utrechts Toneel zich door de onzekere omstandigheden al genoodzaakt om hun voorstelling ‘De Chaos van 2020’ annuleren en vannacht heeft een grote brand het pand van het NUT volledig verwoest. Het vuur is waarschijnlijk aangestoken. Er zijn vier minderjarigen aangehouden op verdenking van betrokkenheid van de brand.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.