www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Grof Geschud

Met De Toots Sessies brengt de VRT vanuit Studio Toots dagelijks een blokje cultuur op televisie. Muziek, comedy en meer. Op 2 december brengt het cabaretduo Grof Geschud een deel uit hun debuutvoorstelling ‘Lijmen’.

Voor de jonge makers Lander Severins en Myrthe van Velden betekende de lockdown een brute stop midden in de tournee. Ze konden hun publiek niet meer bereiken. Met De Toots Sessies krijgen ze nu een podium op nationale televisie. Te zien bij Canvas om 19.40 uur en later op de avond in herhaling op Eén om 22.40 uur.

Nadien terug te kijken via:
www.vrt.be

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.