nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Theo Maassen, Thomas Acda, Marc de Hond, Jörgen Raymann, Stijn Meuris

Er zijn meerdere Nederlandse speelfilms toegevoegd aan Disney+. Daarbij ook twee films met Theo Maassen in hoofdrollen, ‘Het geheim’ uit 2010 en ‘Minoes’ uit 2001. Ook zeer de moeite waard is de filmversie van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ uit 2002, met onder meer Loes Luca, Paul de Leeuw, Edo Brunner, Reinder van der Naalt, Joep Onderdelinden en de originele Zuster Klivia, Hetty Blok.

Thomas Acda in de Kerstcommercial van Lidl.

De familie van Marc de Hond heeft Stichting Komma gelanceerd, een organisatie die uitbehandelde ouders gratis helpt om een blijvende herinnering na te laten aan hun kind door het geven van een Komma. Dit is een memorybox met daarin een professioneel opgenomen videoportret en drie wenskaarten met een persoonlijke boodschap voor het kind, bijvoorbeeld ter ere van eindexamen, bruiloft of eerste kind.
Meer info:
www.stichtingkomma.nl

Jörgen Raymann vertrekt als presentator bij BNR Nieuwsradio. Het programma Ask Me Anything stopt eind december vanwege een wijziging in de programmering. Raymann presenteerde het programma sinds 1 november 2016 elke werkdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Aangezien Stijn Meuris meer dan 20 voorstellingen van zijn oudejaarsconference ‘Tirade 4: Belgarije’ niet kan spelen, brengt hij op 26 december (om 20u30) een eenmalige livestream vanuit de Academiezaal in Sint-Truiden. Tickets kosten 10 euro en zijn te koop via onderstaande link:
www.nl.artistsunlimited.online

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...