nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren-a-gogo

Hanno Tomassen wordt in maart de nieuwe directeur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd in Utrecht.

Na een studie basgitaar aan de HKU en de Guildhall School of Music & Drama was hij werkzaam als freelance muzikant en gaf hij workshops. Daarnaast was hij projectleider bij Utrecht Centre of the Arts, docent en trainer bij Musicians without Borders en directeur bij Cultuur 19 in Leidse Reijn. Sinds 2014 is hij programmeur bij TivoliVredenburg. Tevens is hij bestuurslid bij Kunstcentrum RAUM in Utrecht.

Tomassen volgt Désirée Majoor op die na iets meer dan een jaar vertrekt voor een meer strategische en bestuurlijke functie bij het College van Bestuur van de Cibap vakschool voor vormgeving in Zwolle.

Jan van der Putten vertrekt als directeur bij de Verkadefabriek in Den Bosch. Hij stopt op 1 juni. Ondertussen wordt gezocht naar een opvolger.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.