www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tijl Beckand presenteert nieuw programma De Verraders

Tijl Beckand gaat een nieuw programma voor RTL presenteren: De Verraders.

Hierin komen achttien bekende Nederlanders in een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg samen voor een spannend spel waarin ze samen een grote zilverschat kunnen winnen. Drie van hen willen echter de schat niet delen en worden verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg. De overige deelnemers – de getrouwen – proberen zich te weren door de verraders te ontmaskeren en hen, in de dagelijks terugkerende ‘Raad’, weg te stemmen voordat het te laat is. Maar zitten ze op een juist spoor en lukt het om de verraders weg te stemmen? In acht afleveringen is te zien hoe de deelnemers dit psychologische avontuur beleven en wie er uiteindelijk met de buit vandoor gaan.

Welke BN’ers zullen meedoen, wordt later nog bekend gemaakt.

De Verraders wordt vanaf 13 maart uitgezonden op RTL4.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...