nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pim Muda, Richard Groenendijk, Hans Dorrestijn, Martine Sandifort, Neveneffecten

De 23ste Dickenslezing die normaal gesproken op 7 februari in de bibliotheek in Haren zou plaats vinden, zal nu via de website te zien zijn. Vanaf 14.30 uur zullen liefhebbers hun favoriete fragmenten uit het enorme Dickens-oeuvre voorlezen. Pim Muda van de Ashton Brothers is één van de medewerkers.
www.geboektinharen.com

Richard Groenendijk gaat meewerken aan een nieuw SBS6-programma, waarin BN’ers als stagiair aan de slag gaan in de zorg. Groenendijk gaat aan de slag op de afdeling oncologie. Het programma zou vanaf eind maart uitgezonden worden.

Hans Dorrestijn en Martine Sandifort zijn te zien in het derde seizoen van De Geknipte Gast, waarin ze plaats nemen in de kappersstoel van Özcan Akyol. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 3 februari wekelijks bij BNNVARA op NPO2 om 21.10 uur te zien.

Lieven Scheire, Jonas Geirnaert, Koen De Poorter en Jelle De Beule begonnen ooit als de cabaretgroep Neveneffecten voordat we hen verloren aan de televisie en ze vervolgens hun eigen weg gingen. Wel zien ze elkaar geregeld en zijn er onderlinge samenwerkingen. De Beule heeft nu bij Het Nieuwsblad en Dag Allemaal bevestigd dat ze plannen hebben voor een reünie, maar dit wordt door de anderen ontkent.

Categorie: Elders op het web, Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon