www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op TV: TV Monument met Ria Valk

In de uitzending van TV Monument van vandaag staat Ria Valk centraal.

Bij meer dan 25.000 optredens was Ria Valk de vrolijke noot. Op de drempel van haar 80ste verjaardag is ze nog één brok energie. Valk beweegt als kwikzilver op het podium tijdens haar optredens. Die vrolijkheid van “worstjes op mijn borstjes” is natuurlijk maar een deel van haar werkelijkheid. Aan tv-chroniqueur Han Peekel vertelt Ria over de mannen in haar leven, over de keren dat ze belazerd en uitgebuit werd door listige managers. Toch voert humor de boventoon in deze aflevering van TV Monument. Zelden werd er tijdens opnamen zoveel gelachen, dankzij de immer goedgemutste Ria Valk.

TV Monument wordt uitgezonden op NPO1 om 17u05.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...