nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnieuw nieuwe data Jeff Dunham in Nederland en België

Het optreden van ’s werelds bekendste buikspreker en stand-upcomedian Jeff Dunham in Ziggo Dome Amsterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen opnieuw verschoven. In plaats van 2 mei 2021 (voorheen op 20 oktober 2020) is de nieuwe datum 29 mei 2022. De show in het Sportpaleis in Antwerpen verschuift van 3 mei 2021 (voorheen 21 oktober 2020) naar 30 mei 2022. Reeds gekochte tickets van de show ‘Seriously!?’ blijven geldig op de nieuwe datum.

Al meer dan twaalf jaar vullen de Amerikaanse Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. Nu krijgen ze gezelschap van een nieuw lid van de troupe, ‘Larry’. Als persoonlijk adviseur van de President, geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis.

Meer info en tickets:
Ziggo Dome Amsterdam
Sportpaleis Antwerpen

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon