www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Test meerdere podia met toegangstesten

Tussen 13 en 21 april mogen 43 theaters en concertzalen in Nederland hun deuren voor publiek openen. Bezoekers moeten vooraf kosteloos een sneltest doen. Iedereen met een negatief testresultaat – en gekocht ticket – is welkom.

Zo kan je naar voorstellingen van o.a. Peter Pannekoek, Wende Snijders, Rosa da Silva, Ronald Goedemondt, Rayen Panday en Herman van Veen. De kaartverkoop verloopt via de theaters. De huidige planning vind je hier:
www.vscd.nl

Het betreft podia die zijn aangesloten bij de de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Voor de pilot werkt de VSCD samen met de ministeries van VWS, OCW, Stichting Open Nederland en de Taskforce van de Culturele en Creatieve sector. De podia zijn geselecteerd op de nabijheid van een sneltestlocatie.

Eerder werd met o.a. een voorstelling van Guido Weijers voornamelijk het gedrag van mensen gevolgd. Met de nieuwe pilots wil men verder onderzoeken hoe de inzet van testen werkt voor onder andere de testlogistiek, infrastructuur, ICT en de testbereidheid onder mensen.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.