nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Tom Lash, TreurTeeVee, Betty Asfalt Complex

Cabaretier Tom Lash blijkt een nieuwe rel bij 50Plus te hebben veroorzaakt omdat hij in maart een domeinnaam heeft geregistreerd. Nadat politicus Liane den Haan met haar Tweede Kamer-zetel vertrok bij 50plus beschuldigde afzwaaiend voorzitter Jan Nagel haar ‘na intensief speurwerk’ van een opgezet plan omdat groepdehaan.nl in maart bleek te zijn geregistreerd. Echter was dat niet door De Haan, maar door cabaretier Tom Lash. Een twitterdraadje:

Frank van Kasteren, Jan-Paul Buijs en Peter van Rooijen zijn met hun muziek voor TreurTeeVee genomineerd voor de Buma Music in Media Awards 2021. Op 20 mei wordt bekend of ze in de categorie Beste Originele Compositie in Televisieseries met de eer mogen strijken.

Bij de verbouwing van het Betty Asfalt Complex van Paul Haenen is een verborgen waterkelder uit de achttiende eeuw gevonden onder de vloer. De kelder werd per toeval ontdekt. In de waterkelder werd vroeger vermoedelijk regenwater opgevangen, opgeslagen en weer omhoog gepompt voor gebruik.

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.