nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gratis livestream Rabo Talenten Gala met veel cabaret, kleinkunst en muziek

Aanstaande woensdag 12 mei presenteert Westlandtheater De Naald eenmalig het Rabo Talenten Gala. Een feestelijke avond met cabaret, kleinkunst, muziek en comedy. Acht optredens, allemaal op geheel eigen wijze aan elkaar gepraat door het duo Rayen Panday en Soundos El Ahmadi. Live en gratis te volgen via Facebook en Youtube.

Negen seizoenen lang presenteerde Westlandtheater De Naald in Naaldwijk in samenwerking met Rabobank Westland het Rabo Talenten Concours. Elk seizoen beoordeelde het publiek alle voorstellingen en de maker(s) van de hoogst gewaardeerde voorstelling van dat seizoen kreeg de Rabo Publieksprijs uitgereikt. Het concept was een succes, maar na negen seizoenen is het volgens het theater tijd voor wat anders.

Met korte optredens van Louise Korthals, Roos Blufpand, de Westlandse Dwaalkat, Elke Vierveijzer, De Fransse Eijkel, Anne & Lisa en Mart Hillen. De ene vanaf het grote podium, de ander vanuit een kleedkamer terwijl het subtropisch zwemparadijs van cabaretduo De Fransse Eijkel in de Rabo Zaal staat opgesteld. Alleen de hoogzwangere Eva Crutzen, winnares in 2013/2014, die op het punt van bevallen staat, kan er niet bij zijn. Daarbij is er ook nog eens een gastoptreden van Kasper van der Laan.

Het Rabo Talenten Gala is woensdag 12 mei vanaf 20:00 tot 22:00 uur gratis te volgen via:
facebook
youtube

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.