www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe CD Daan Bartels

Liedjes van Daan – Naar het scheen

Liedjes van Daan is de projectnaam waaronder Daan Bartels liedjes schrijft, zingt en uitbrengt. Onlangs verscheen Daans tweede album: Naar Het Scheen (2021) met daarop 11 luisterliedjes en 2 extraatjes. Het album is gemaakt in samenwerking met componist/producent Ton Snijders.

Het is de opvolger van het debuutalbum Woorden (2019) met 10 liedjes die het midden houden tussen kleinkunst en nederpop. Beide albums zijn ontstaan in samenwerking met muzikant/producer Ton Snijders en opgenomen in zijn Teclats Studio in Velp-Zuid.

‘Naar het scheen’ is beschikbaar op Apple Music en Spotify.
music.apple.com
open.spotify.com

Categorie: CD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.