www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Karin Bloemen

Karin Bloemen – Haken à la Bloemen: Squares en colors

Een boek over haken, een hobby die Bloemen tijdens de coronalockdown herontdekt heeft.

“In Haken à la Bloemen – Squares & colors laat Karin Bloemen zien hoe je haar favoriete kleurrijke kledingstukken en accessoires zelf kunt haken! Met dit boek nodigt Karin Bloemen je uit in haar creatieve wereld. Haak vrolijke vesten, stola’s, omslagdoeken, tassen en andere accessoires, allemaal met Karins karakteristieke flair. Door de veelkleurige granny squares in haar patronen zien de haakontwerpen er niet alleen vrolijk en gezellig uit, maar zijn ze ook heel stijlvol en stoer – net als Karin zelf! De heldere uitleg met stappenfoto’s en haakschema’s bij elk patroon zorgt er bovendien voor dat de zelfgemaakte outfits in een handomdraai af zijn. Kortom, het is een genot om te haken à la Bloemen! Karin Bloemen is naast cabaretière, zangeres en actrice ook een fanatieke haakster! Ze draagt haar kleurrijke haakcreaties overal, en haar mooie eigengemaakte omslagdoeken en warme dekens zijn erg geliefd onder collega-artiesten.”

Verschijnt in oktober bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff.

Een volgend boek is ook al aangekondigd. In 2023 viert Bloemen haar veertigjarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan verschijnt ook een jubileumboek.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...